Stigning i pleje efter covid derhjemme

mellem 40% og 60% af de tjenester, der leveres af hold af Home Health program, som giver døgninstitutioner Sistema Único de Saúde (SUS), der er relateret til post-covid 19 scenarier. Estimatet er baseret på en undersøgelse med programhold og blev citeret ovenfor (8) for den generelle koordinator for husstandens opmærksomhed fra Sundhedsministeriet, Mariana Borges, i tilfælde af at hun døde i 10 år derhjemme. Programmet henvender sig til patienter i alle aldre med akutte, akutte kroniske eller komplekse lokomotiver og helbredsforhold.

Mariana Borges bemærkede, at patienter med cerebrovaskulære ulykker (CVA) følger udgør den største del af plejen i de sidste to år, men pandemien er opstået blandt de hyppigste problemer. “En covid J.est. en terceiro lugar. Det er en kendsgerning, der aldrig har vist sig og har været rigtigt for det tredje plejested”, sagde han til koordinatoren og understregede, at”del to tjenester, der er foretaget som influen .a, kan være sandt for covid-19″.

Sundhedsministeren, Marcelo .ueiroga, deltog i cerimniania, der blev afholdt ved Fernandes Figueiras Institute, i Rio de Janeiro. Alem de prestar solidariedade aos familiares de que perdeu se sus entes queridos para en covid-19, Queiroga destacou o compromisso kom en assistência aos que sobreviviveram à doença e convivem kom sequelas. “Temos pessoas sequeladas, e essas pessoas necessitam de cuidados, e esses cuidados podem ser em casa”, disse.

Ministeren meddelte, at der vil blive offentliggjort en portaria, der tillader optagelse af mere end 116 hold i programmet, der tæller med 11,7 tusind fagfolk og mere end 1,6 tusind hold. I 2021 investerede foram R $ 540 millioner i programmet. “Ninguém mais duvida da importância gøre Sistema Único de Saúde”, disse Queiroga.

Fordel
For at præsentere data og programmets historie i hendes tilfælde understregede koordinator Mariana Borges, at plejen i hjemmet kunne være en mere humaniseret tilgang for at give teamet mulighed for at forstå den kontekst, som patienten bor i.

“O sujeito deixa de ser biológico para ser biográfico. Ajudando som famílias en olharem para som condições dentro gøre domicílio, temos muito mais possibilidades de ter resultados eficazes e en longo prazo gøre que simplesmente tratando uma doença””

Efter aftale med koordinatoren, med akkompagnement af hjemmet eller programmet giver bedre livskvalitet for patienter, der slutter i palliativ behandling, reducere søgningen efter nødenheder og skærpende situationer, der fører til reinternationalisering.

“É um ponto intermediário muito importante entre hospital e atenção primária de saúde”, ressaltou.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*