SNOB TLV House – et nyt magtsted i Old Jaffa

Hver gang har sin egen aliyah. I løbet af de sidste par år har folk, der har haft succes på mange måder, med klare mål og ideer om livet, stræbt efter Israel. De, der fra det første minut af livet i landet ikke kun søger løsninger på specifikke husholdnings-og arbejdsproblemer, men også kulturelle begivenheder og sociale bånd. Fagfolk inden for forskellige områder fra kunst til højteknologi hjemsendt med en specifik forståelse af, hvordan de ønsker at leve, og på samme tid med ønsket om at integrere så meget som muligt i det israelske samfund.

Med udbruddet af krigen i Ukraine oversvømmede en oversvømmelse af mennesker ind i landet, hvoraf de fleste ikke roligt og planlagde at forlade deres hjem, men evakuerede hurtigt uden en klar forståelse af fremtiden, nogle gange uden ejendom og levebrød.

For at tilpasse nye indvandrere fra kreative erhverv, repræsentanter for kunst og forretning, er SNOB TLV klar til at give plads og dets ressourcer i det nye projekthus i Jaffa, inklusive et ægte Tel Aviv-tag med en klassisk udsigt over den gamle by, til møder, brunch, middage, koncerter og samarbejde. Så at nye borgere, der kom til Israel, forvirret af den pludselige ændring af situationen og stresset ved pludselig afgang, kunne lære hinanden at kende og med repræsentanter for projektet, få støtte, hjælp og rådgivning.
Hvad er SNOB TLV? Dette er et projekt oprettet for to år siden af en gruppe unge nye indvandrere, hvis medlemmer og publikum er kreative unge fra udvidelserne af den tidligere CIS. Programmet for den kulturelle og intellektuelle klub SNOB er mangesidig og forskelligartet: bogpræsentationer og forfatterens udflugter, foredrag om kunst og seminarer om livsforlængelse, teater og filmpremiere.

Startende med kammermøder for et par dusin mennesker, klubbens aktiviteter skaleret op og tillod projektet at afholde sine egne begivenheder, herunder en fordybende gadeudstilling på gaderne i Tel Aviv, som blev overværet af mere end to tusind mennesker. I løbet af de to år af dets eksistens har SNOB dækket næsten alle livssfærer, efter at have formået at forene og blive venner med den nye Aliyah med jødisk kultur og liv i Israel, hjælpe med at tilpasse sig et nyt land og gøre det behageligt og effektivt.

Potentialet for gensidig fordelagtig integration af forskellige bølger af hjemsendelse og indfødte israelere samt SNOBENS ønske om at åbne døre til Israels og det jødiske folks kultur og historie for nye borgere tiltrak Genesis Philanthropy – gruppens opmærksomhed på projektet, hvis økonomiske støtte gav projektet ikke kun en vellykket start, men gjorde det også muligt at gøre SNOB TLV til en ægte intellektuel-kulturel klynge. Et samarbejde med NGO ‘ en Social Space gjorde det muligt for projektet at finde sit hjem i Jaffa, i et gammelt palæ i Den anglikanske kirke.

Kort før krigsudbruddet i Ukraine begyndte SNOB TLV at bosætte sig i sit nye hjem, som skulle smidigt blive til et kulturcenter for nye repatriater af kreative erhverv, kunst og erhvervsliv. Nu støtter projektet nye israelere, der hurtigt har forladt udvandringslandene, og giver gerne ly og giver en skulder til alle ligesindede mennesker, repræsentanter for kunst, erhvervsliv og kreative erhverv, der har brug for at tilpasse sig et nyt land og finde sig selv og deres plads i det.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*