BREAKING NEWS

Live fra Forfun Tours markerer udgivelsen af Disney script med Bela Fernandes

I regressive contagem for genoptaget Disney Sæsoner, agenturet FORFUN Ture, med mere end 4 tusind passagerer afsendt og 360 ture til destinationer som Orlando, New York, Miami og Californien, som vil leve på 10 November kl 19 timer til at lancere en ny rute for sæsonen i juli/2022. En novidade éle har en atriz Bela Fernandes como uma das viajantes, skibsfart também en “madrinha gøre grupo”.

“Fra oplevelsen, der boede i januar 2020 med FORFUN Tours, besluttede Bela Fernandes at rejse igen med os. Vi forbereder en særlig roteiro, assinado por ela tambmm, para a temporada de Julho / 2022. Da vi er specialiserede ikke adolescent public, vi er meget tilfredse med mulighed for og opfordres til at tage tilbage trips”, siger Nei Monsores, grundlægger af ForFun Ture, der fungerer siden 1994 med roteiros de viagens internacionais para jovens de 15 anos.

En live udsendes af Instagram fra FORFUN Tours og Bela Fernandes.

Genoptage

Rejsen til Disney er fortsat en ønsket oplevelse blandt unge brasilianere. Du rejser uden ledsagelse af to lande, med venner og skærme, tendo en oportunidade de uma imersão em uma nova cultura e lazer, faz parte gøre desejo de muitos.

“I November 2020 og i Marts i år registrerede vi en gennemsnitlig vækst på henholdsvis 78% og 167% i nye kontrakter i starten af pandemien, også afhængigt af åbningen af De Forenede Stater. Som et resultat af vores næste tur, vi sidste 30 dage, har vi en ny stigning i efterspørgslen, som er steget med 25%”, fremhæver Nei Monsores, grundlægger af ForFun Ture.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*