Hvem tillader akut brug af Cova ofin

Verdenssundhedsorganisationen (.ho) rapporterede onsdag 3 gennem en pressemeddelelse, at den har godkendt nødbrug af covid-19 Cova .in-vaccinen, udviklet af Bharat Biotech. Dette er den ottende immunisator mod sygdommen, der modtager godkendelse fra det multilaterale agentur, ifølge noteho-notatet.

I henhold til test udført af den strategiske Ekspertrådgivningsgruppe for immunisering (salvie) var Cova .in 78% effektivt og bør administreres i to doser med fire ugers mellemrum. Immunisatoren anbefales til personer 18 år eller ældre, med undtagelse af gravide kvinder og lav-og mellemindkomstlande på grund af enklere opbevaringsforhold.

“Emergency bruge listen udvider tilgængeligheden af vacciner, der er den mest effektive medicinske redskaber vi har til at afslutte pandemi,” Mariângela Simão, DER vicedirektør for adgang til medicin og sundhedsprodukter, sagde i redegørelsen. “Men vi skal opretholde presset for at imødekomme behovene hos alle befolkninger og prioritere risikogrupper, der stadig venter på den første dosis, inden de begynder at erklære sejr” mod covid-19, afsluttede han.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*