BREAKING NEWS

GIR kvæg opstod i Brasilien takket være Iris

Iris re .ende Machado i privatlivet, ud over loven, var en husdyrbonde. Han rejste Nelore kvæg på sin ejendom i Mato Grosso, og løb i Guapó, i Større Goiania. Da han havde stillingen som landbrugsminister i Sarney-regeringen, fra 1985 til 1990, forårsagede Iris genoplivningen af Gir-kvæg og den deraf følgende forsyning af mejerimarkedet i Brasilien. “Gir var i udryddelse,” minder Clarismino Pereira, tidligere præsident for Goian Association of .ebu. I Ministeriet opnåede han finansiering til husdyrbrugere gennem lave renter.

Den tidligere minister selv opkaldt efter bestyrelsen for Goian Society of livestock and Agriculture (SGPA) mindede om den tid med “magre køer” for landmænd generelt. Som Alysson Paolinelli og Roberto Rodrigues, der passerede gennem landbrugs-portefølje, han bidrog til udviklingen af landbruget både i Goiás og i resten af landet. Iris mindede om, at da hun startede sin aktivitet som landmand, blev et dyr slagtet i en alder af seks, der vejer 15 arrobaer.

“I dag slagtes en tyr med to år og vejer 18 arrobas,” sagde han og tilskrev denne udvikling til resultaterne af forskning udført af institutioner som Embrapa Gado de Corte og Emgopa. Iris re .ende bemærkede endvidere, at opdrætteren bruger formue til den genetiske forbedring af besætningen og også til fornuft.

I kornsegmentet var sojabønneproduktivitetsindekset i den seneste tid 70 poser pr. “Og Brasilien producerer soja fra ende til Ende, der er masser af mad”, fejrede han og bemærkede, at landet importerer lidt hvede, fordi”der ikke er nogen landbrugspolitik”.

Iris henvendte sig til udstillerne og producenterne og ophøjede: “derfor er vi nødt til at tage hatten af til landmanden og til SGPA for initiativer som promovering af goianas-udstillingerne”. Med tiden: som husdyrbonde sluttede han sig til ABC.og holdt sig ajour med registret over sin besætning.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*