Frias forbyder projekter, der har anmodet om Rouanet-loven, ved at kræve et vaccinepas

Den særlige Kultursekretær, Mario Frias, forbød denne mandag, 8, indsamlingen af vaccinen i projekter, der anmoder om Rouanet-loven, om incitament til kultur, i byer eller stater uden sundhedspasset. Dette betyder derfor, at arrangørerne af begivenheden ikke vil være i stand til at vedtage protokollen om på egen hånd at bede om bevis for immunisering af de deltagende. I tilfælde, hvor den lokale regering kræver vaccinen, bestemmer Kulturministeriet, at en Virtuel præsentation af Sho .et, Sho .et, filmen, Sho .et eller anden begivenhed understøttet af føderal lov tilbydes samtidigt.

Reglerne blev offentliggjort mandag, 8, i EU-Tidende. I de senere år har præsident Jair Bolsonaro og regeringsmedlemmer angrebet pasafgiften for covid-19-vaccinen, en foranstaltning vedtaget i flere lande og anbefalet af eksperter for at reducere risikoen for overførsel af virussen.

“Det er forbudt af fortaleren kravet om et sundhedspas til henrettelse eller deltagelse af kulturel begivenhed, der skal afholdes, under straf for fiasko i kulturprojektet og bøde”, siger teksten underskrevet af Frias. Og fortsætter: “Hvis der er et dekret, kommunale eller statslige lovgivning, der kræver, at pas, fortaler bliver nødt til at tilpasse sit projekt, at den virtuelle model, der ikke er i stand til at indføre forskelsbehandling mellem vaccinerede og uvaccinerede i projekter finansieret af det Nationale Program for støtte til kultur (Pronac).

I September kaldte Frias endda på sociale netværk passet til vaccinen”afskyelig”. “Ingen borgmester vil beslutte, hvad de organer, der er knyttet til mig, vil eller ikke vil gøre. Jeg vil ikke acceptere at være en del af det autoritære sanitaristteater. I de tilknyttede enheder af kultur vil vi ikke vedtage det afskyelige vaccinationspas, periode,” skrev sekretæren på det tidspunkt.

Dekretet afslører også, at kulturelle projekter, der beviser vedtagelsen af protokoller med sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre covid-19, “såsom temperaturmåling, test for covid og brug af hygiejnematerialer, vil have prioritet i analysen af homologering af antagelighed”.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*