“Et projekt om kvinder i Israel, for hvem alder ikke betyder noget”

“Hej alle sammen! Mit navn er Tanya Badanina, jeg er producent, mor og bedstemor til to seje børn!”- så skaberen af projektet “projekt om kvinder i Israel, for hvem alder ikke betyder noget” byder gæsterne velkommen på hendes Facebook-side.

Tanya Badanina er en berømt kvinde blandt russiske israelere, hun har lavet en fremragende karriere, skabt en vidunderlig familie, hun taler aktivt på Facebook og deltager i mange sociale begivenheder. Men den største interesse for mange er ” hendes ungdoms hemmelighed “og det hyppigste spørgsmål, som Tanya hører:” hvordan klarer du at se sådan ud?”

For at besvare dette spørgsmål til mange på en gang og dele sin erfaring med at bevare ungdommen skabte Tanya sit “projekt om kvinder i Israel …”.

Tanya blev inspireret til at skabe et projekt om skønhed ved at møde en læge, en specialist i æstetisk medicin Sharon Ayalon. Effekten af procedurerne var så indlysende, at følelser måtte deles. Så Tanya begyndte at beskrive de skønhedsprocedurer, hun havde gjort på Lægeklinikken i Modi ‘ in, og at tale online om ændringerne i hendes udseende.

I et af hendes sidste indlæg talte Tanya om den nye Tiksel-procedure.

“Jeg bliver ofte spurgt, hvilke procedurer jeg gør, og hvor ofte.

Jeg svarer.

Jeg gør det efter behov.

Jeg har allerede nævnt i mine indlæg om min foretrukne procedure for æstetisk medicin Tiksel!

For mange kvinder viste det sig at være en åbenbaring, og jeg besluttede at dedikere et separat indlæg til Tiksel.

Og ja, det fortjener han virkelig!

Lad mig minde dig om, at Tiksel er en “viden” i kosmetikverdenen og en revolutionerende teknologi udviklet af israelske forskere.

I et ord er Tiksel en helt ny metode til fraktioneret anti-aging terapi ved hjælp af naturlig opvarmning (uden brug af en laser eller radiobølge).

Og for at sige det endnu enklere-det er sådan en speciel, meget spot mikropilling, der sikkert kan kaldes et hit for foryngelse af det 21. århundrede!

Nå, for eksempel, du har alder pletter i ansigtet, og i Israel vil du helt sikkert have dem: kun 3-4 tiksel procedurer og pletter forsvinder, vil du se resultatet efter den første procedure – jeg så.

På samme tid bede dem om at lave en Tiksel på din hals og decollete. Bare 10-15 minutter, og du vil begynde at producere dit eget hudkollagen.

Og hænderne? Tiksel er den perfekte foryngelse til vores hænder.

Jeg personligt, selvfølgelig, råde dig til at sætte på hænderne efter tiksel kanyle med fyldstof, men det er valgfrit eller på lægens råd.

Og også personligt er nasolabiale rynker og små overfladiske rynker i læberne frygtelig ubehagelige for mig, jeg er ikke ryger, men hvis du ryger, vil du have dem efter 40.

Tiksel er den eneste ting, der kan befri dig af disse rynker uden skønhedsinjektioner.

Tror du ikke på det? Jeg troede ikke på det selv, før jeg prøvede det og indså, at dette var min mulighed.

Forresten maler Tiksel strækmærker og acne ar, og det bruges også efter plastikkirurgi for at gøre rehabiliteringsperioden hurtigere.

Tiksel er vist til alle, og især hvis du sover på din mave, så om morgenen er dit ansigt krøllet, de øvre øjenlåg glider ned, og decolleteområdet ligner et krøllet ark.

Har jeg ret? Selvfølgelig har du ret.

Så Tiksel kan stimulere rynket og rynket øjenlågshud i løbet af få sessioner og udjævne folden på hagen og udjævne det decollete område, godt eller sove på ryggen.

Jeg mødte Tiksel for et par år siden, og det blev straks min favorit til at genoprette hudens elasticitet og løse problemer med alderspletter.

Men ved du, hvad du ellers skal vide, når du beslutter dig for Tic?
Du bør være helt sikker på den læge, der vil gøre denne procedure for dig.

Og tro ikke, at enhver kosmetolog kan gøre det.

En individuel tilgang er vigtig her, en forståelse af ansigtets anatomi, for ikke at skade, men for at forbedre dit udseende.

Kig ind i din læge øjne, sørg for at han har perfekt hud, et opmærksomt udseende, og hvis du har en “Kemi, tillid og have det sjovt”.

Jeg har betroet Dr. Sharon fra Modiin Medical Center i flere måneder nu. Jeg kom til at fjerne alder pletter, fordi jeg fandt ud af, at klinikken har min favorit anti-aging enhed Tiksel. Så besluttede jeg at rette mit hår, fordi jeg var syg af disse endeløse hårtab, og så….

Generelt begyndte alt på en eller anden måde at spinde, og jeg besluttede at sætte mig i orden, før sommeren kom, eller rettere, indtil vi tager vores jakker, frakker og regnfrakker af og bliver til yndefulde skønheder uden alder.

Hvis du også vil blive yngre, så fortæl Dr. Sharon, at du er fra mig, og jeg er sikker på, at du får rabat på proceduren. Jeg er sikker på, at dit råd eller resultat vil være vigtigt for nogen, ja, mit resultat er lige foran dig!”

Tanya venter på alle på siden af sit projekt, stiller spørgsmål og deler din oplevelse – det er interessant for mange kvinder!

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*