BREAKING NEWS

Araguaia Shopping forbereder julefrokost til at modtage Julemanden denne lørdag (13)

Efter Covid-19 forebyggelse protokol for den Brasilianske Sammenslutning af Shopping Centre (Abrasce), som er produceret i samarbejde med den Syrisk-Libanesiske, baseret på specifikke referencer af detailhandelen, for det øjeblik, pandemi, Araguaia Shopping forbereder sig på at modtage Santa Claus, denne lørdag (13), ved 10 am, i de begivenheder-Pladsen, sal 1.

Festen for ankomsten af den gode gamle mand til indkøbscenteret vil blive animeret af Julebandet og vil have teaterforestillinger med julefigurer samt en masse leg og legende aktiviteter for børn.

Den specielle begivenhed indvier også julepynt af gaver, som lover at overraske og glæde kunderne. Det 7 meter høje juletræ deler plads med gigantiske gaveæsker. Inde i hver af kasserne vil offentligheden kunne besøge et andet miljø i julemandens hus og lave mange magiske fotos.

De Instagrammable miljøer skabt inde i kasserne gengiver Noels stue, kontor og soveværelse. Afslutning af dekoration, bjørne, dukker, bånd og mange gaver spredt rundt i indkøbscenteret.

Julemanden venter på offentlighedens besøg ved Araguaia Shopping indtil 24. December, fra 9 til 16 timer, fra søndag til onsdag; og fra 9 til 18 timer, fra torsdag til lørdag. I år vil hele familien kunne tage billeder med den gode gamle mand og respektere den nødvendige afstand for alles sikkerhed.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*